Menu

Drugi tjedan blaženstva - Blago siromasima duhom: njihovo je kraljevstvo nebesko!

U subotu 1.2.2014. započeo je drugi tjedan naše velike devetnice. Kao tekst za razmatranje šaljemo vam tekst sa nedavno održane Ultreje u Zagrebu na temu "Blago siromasima duhom: njihovo je kraljevstvo nebesko! (Mt 5,3)". Šaljemo vam i uvod u Ultreju - tekst "Zašto Blaženstva" koji pomaže razumjeti zašto ih obrađujemo. Prilažemo i uputu kako čitati sveto Pismo pod naslovom "Kako raditi na tekstovima o Blazenstvima_Lectio Divina".

Prenosimo poruku našeg vlč. Andrije Vrane:

"Sve molim da na pitanja odgovarate pismeno, pa vodite dnevnik razmatranja kako bismo mogli to podijeliti u manjim skupinama ili prijateljima mailom. Svoja nam svjedočenja molimo dostavite na mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

A onda, bilo bi prekrasno kad bismo Vaša iskustva o življenju Blaženstava mogli podijeliti i ostaviti kao putokaz za rast u duhovnosti mnogima u obliku knjige.
Blaženi Vi, koji me čujete!
Andrija"

De colores!
Kursiljo Hrvatska

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 03 Veljača 2014 22:02

Notice: Undefined property: stdClass::$numOfComments in /home/kursiljo/public_html/templates/gk_startup/html/com_k2/templates/default/item.php on line 369

Napiši komentar

na vrh članka

Login