Menu

1. meditacija »Oče naš«

Dragi prijatelji,

s obzirom na to da su mnogi od vas izrazili želju i potrebu da se nastavi s razmatranjima Božje riječi, kao u našoj velikoj devetnici o blaženstvima, već prije Božića započeli smo razmatranje Gospodnje molitve, Očenaša, nastavka blaženstava i središta Evanđelja. Stoga dijelimo s vama tekstove i meditacije o molitvi koju nas je sâm Isus naučio moliti kako bismo od Njega naučili živjeti i iz Njegova odnos s Ocem. Tekstove za osobno i zajedničko razmatranje slat ćemo svaka dva tjedna, kako bismo imali dovoljno vremena za njihovo promišljanje i primjenu u životu. Ukoliko osjetite poticaj, pismeno oblikovanje svojih svjedočanstava, šaljite nam na e-adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Neka nam svima od koristi bude i Isusova uputa: »Ti naprotiv, kada moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svome Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.« (Mt 6,6) Prilog preuzmite ovdje.

Pozdrav u bojama :),
Kursiljo – Hrvatska

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 04 Ožujak 2015 00:27
  • Ocijeni sadržaj
    (0 glasova)
  • Pročitano 1124 puta

Notice: Undefined property: stdClass::$numOfComments in /home/kursiljo/public_html/templates/gk_startup/html/com_k2/templates/default/item.php on line 369

Napiši komentar

na vrh članka

Login