Menu

Velika devetnica Kursilja: Osmo blaženstvo: "Blago progonjenima zbog pravednosti: njihovo je kraljevstvo nebesko!" - Treći tjedan + Molitva za Krapanj

Drage sestre i braćo!
šaljemo vam materijale za treći tjedan osmog blaženstva: "Blago progonjenima zbog pravednosti: njihovo je kraljevstvo nebesko!" koji počinjemo u subotu 30.08.2014.
U prilogu ćete pronaći tekst za razmatranja, pitanja i ovotjednu molitvu za Krapanj.


I dalje Vas pozivamo da darujete kap svoga vremena za more ljubavi na Krapnju ovo ljeto. U privitku je molitva koju ćemo ovaj tjedan moliti za nas i za sve one koji će doći i koji su bili na Krapnju ovog ljeta. Molimo je svaki dan, Bogu na slavu, nama na spasenje i drugima na korist!
Vaša svjedočanstva su nam izuzetno dragocjena. Molimo da ih i dalje dostavljate na mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Hvala Vam od srca na svim dosad poslanim!
Sve dosadašnje tekstove devetnice možete pratiti i na našem webu u rubrici Živa riječ na poveznici http://kursiljo.com/ziva-rijec.
De Colores!
Kursiljo Hrvatska

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 01 Rujan 2014 10:37

Notice: Undefined property: stdClass::$numOfComments in /home/kursiljo/public_html/templates/gk_startup/html/com_k2/templates/default/item.php on line 369

Napiši komentar

na vrh članka

Login