×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 384
Menu

Ako tražiš Ljubav...

Zajednica mladih Kursiljo organizira duhovnu obnovu Ako tražiš Ljubav 13.-15.2.2015. u Baškim Oštarijama. Vodi vlč. Marinko Miličević.

Duhovna obnova za mlade na Velebitu

Od 31.12. do 04.01. u Pastoralnom centru na Baškim Oštarijama održana je duhovna obnova za mlade zajednice Kursiljo koju su vodili vlč. Marinko Miličević i Tvrtko Barun SI. Mladi su Novu godinu dočekali u klanjanju pred Presvetim. Teme, meditacije, molitve i svjedočanstva ojačavali su pouzdanje u kojem želimo kroz ovu godinu rasti. Sada već tradicionalno svojim posjetom počastio nas je i biskup Mile Bogović s kojim smo razgovarali o hrvatskim mučenicima, ali i aktualnim pitanjima Crkve u Hrvata. Cijeli događaj duhovnog zajedništva koje smo tamo iskusili možete doživjeti kroz dojmove sudionika i fotografije koje su nam neki od njih poslali:

Drugi krizmanički tečaj u Zaprešiću (28.-30.11)

U župi Kraljice apostola u Zaprešiću, od 28.-30.11. održan je tečaj za 60-ak krizmanika. Vrata svoje župe, ali i svog srca otvorio nam je neumorni i velikodušni župnik, pater Vinko Sudar koji nas je obogatio svojom jednostavnošću, vedrinom i žarom za Krista i duše. S nama je bio i naš vrijedni suradnik, povjerenik za mlade Bjelovarsko-križevačke biskupije, vlč. Zoran Grgić tzv. Grga koji nam je kroz temu „Tko sam ja?“ svratio pažnju na to da nam se po uzoru na tzv. „Drvence“, naljepnice i etikete nalijepe samo ako im pridajemo važnost. Naime, nevažno je što misle drugi jer je važno samo ono što Bog misli, a On misli da smo jedinstveni i posebni. Upravo ovakvi kakvi jesmo, Bogu smo važni. Moram napomenuti da u mojoj grupi od devet dečki, nitko osim jednog nikad nije čuo da je Bogu važan.

Pretplati se na ovaj RSS feed

Login