Menu

Osvrt na termin za radničku mladež, Krapanj 2017.

Pozivu Duha Svetoga na Krapanj u terminu za radničku mladež odazvalo se 79 sudionika, 12 animatora i 3 svećenika.
Sadržaj tjedna je bio poput odličnih lazanja nasih predanih kuharica :) - red svećeničkih nagovora, sakramenata, red svjedočanstava obogaćeno i predavanjima o komunikaciji psihologinje Ljubice Duspara, radom u grupama, biblijskom grupom, kupanjem, zabavom, pjesmom, slavljenjem...a sve začinjeno i vođeno Duhom Svetim na krilima molitve naših molitelja danju i noću na kopnu i moru.
Gušt je bio vidjeti zajedništvo, predanje, razmjenu iskustava i zagrljaja, radosti i mira.
Fra Mate Kolak nam je lomio Riječ i o imenu Božjem gdje predstavlja svoje ime: 'Ja ću biti s tobom'. Moj Bog je Onaj koji je samnom i to mi obećaje zauvijek.

O pozitivnoj psihologiji i komunikaciji-aktivnom slušanju govorila nam je Ljubica, ali uz predavanje smo i vježbali npr. kako više gledati u pozitivno nego u negativno, kako upoznati svog misaonog nasilnika koji prigovara, osuđuje, kritizira i ruši raspoloženje...
Vlč Ivan Lastovčić nas je sve pozvao na odlučnost u svakodnevnom životu i zaželio da se sljedeće godine vidimo u obiteljskom terminu ;)
Druzenje ekipe se nastavlja u svakodnevici.. ZaJedno(g)!

  • Ocijeni sadržaj
    (0 glasova)
  • Pročitano 437 puta

Notice: Undefined property: stdClass::$numOfComments in /home/kursiljo/public_html/templates/gk_startup/html/com_k2/templates/default/item.php on line 369

Napiši komentar

na vrh članka

Login