Menu

Kursiljo - Sadržaj izdvojen po datumu: Ponedjeljak, 02 Svibanj 2016

Tečaj za mlade

Dragi mladi, pripremili smo nešto za vas!! Nešto čime ćemo ublažiti sjetno čekanje na novo Krapanjsko druženje. Kliknite na prilog i saznajte više te slobodno proslijedite prijateljima!

Vi, a i svi ostali koji ste samo slušali o Krapnju i želite provesti prekrasan vikend na Kursiljo tečaju za mlade požurite i prijavite se preko LINKA jer je mjesta još jako malo i nažalost zbog kapaciteta su ograničena!!

Vidimo se :)
Bb+,
Tim za mlade

Više...

PRVI NACIONALNI HOD ZA ŽIVOT – ZAGREB, SUBOTA, 21.5.2016.

U subotu, 21. 5. 2016. u Zagrebu se održava prvi nacionalni hod za život pod geslom "Za život, obitelj i Hrvatsku".

Hod za život će započeti okupljanjem na Trgu kralja Tomislava u 10 sati. Zatim će se okupljeni zajedno uputiti preko Zrinjevca do Trga bana Jelačića. Na Trgu će biti kratak i zanimljiv program za velike i za male koji završava u 14 sati.

Više...

Krizmanički tečaj u Pitomači za drugu grupu krizmanika

Vrijedni animatori su ovoga vikenda ( 15 – 17. 04. 2016. ) opet posjetili Pitomaču , te su Mali tečaj kršćanstva održali drugoj grupi krizmanika. U svoj predivni dom ugostili su nas vlč. Ivica Puškadija, te njegov župni vikar Siniša Blatarić. Bilo je puno smijeha, igre i zabave, ali I ozbiljnih tema.

Svoju zadaću, kao animatori odradili su : Anika Sačić, koja je ujedno bila I rektorica, Marija Cingula, Stela Posavec, Doroteja Kontrec, Tomislav I Nikolina Vrane, Luka Koren I moja malenkost. Od Svećenika, ovoga vikenda sa nama je bio vlč. Petar Mlakar koji je ujedno i vrlo uspješno vršio ulogu ravnatelja tečaja.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed

Login