Menu

Nove stranice kursiljo.com!

Dragi Kursiljisti, dragi posjetitelji.
Kao što vidite, izgradili smo nove stranice našeg Kursilja. One su plod zajedničkog rada kursiljista i g. Damira Hambergera kojima se ovom prilikom zahvaljujemo.
Također, moramo spomenuti i našeg dragog kursiljista Miroslava Kadiju koji je dugi niz godina uređivao, punio sadržaj, spašavao i administrirao Kursiljo stranice. Na tome mu veliko hvala!
Podizanje stranice je samo prvi korak u životnom ciklusu stranice, a za daljnje korake je potreban sadržaj, tako da za sve vrijedi poziv da se priključite u izradi i punjenju sadržaja. Kako? To može biti najava ili izvještaj sa tečaja iz vaše župe, neka poticajna misao ili nešto treće. Pokoja kvalitetnija slika neće biti viška. Bitna je dobra volja, a ostalo ćemo dogovoriti.
Također, vaše prijedloge, komentare, primjedbe i pohvale glede nove stranice možete slati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .
Nadamo se da će nam nove stranice poslužiti pri informiranju o Kursiljo događanjima i širenju Božje Riječi.
De colores!

Poslijednja izmjena danaUtorak, 10 Prosinac 2013 15:12
  • Ocijeni sadržaj
    (1 Glasaj)
  • Pročitano 1217 puta

Notice: Undefined property: stdClass::$numOfComments in /home/kursiljo/public_html/templates/gk_startup/html/com_k2/templates/default/item.php on line 369

Napiši komentar

na vrh članka

Login