Menu

Ultreja 29.11.2013. u 18:30h, BDMŽ Špansko, Ivan Vajić

U petak, 29.11.2013. u 18:30h (nakon večernje svete mise), u velikoj dvorani pastoralnog centra Župe BDM Žalosne u Španskom... ULTREJA... Duhovna obnova za mjesec studeni.

Tema: MOJ PUT DO VJERE
Predavač: prof.dr. IVAN VAJIĆ

Gospodin je našem Ivanu udijelio mnogobrojne darove, u njegovo biće utkao strastveno oduševljenje za sve što radi pa su i plodovi uistinu bogati. U ovoj temi će iskustveno posvjedočiti da je drugovanje s Bogom, izvorom mudrosti, preduvijet da bi čovjek živio puninu, smislen život.

 

A kada dođu patnje kao sastavni dio života, Ivan kaže: "Patnju nije teško podnijeti ako smo svjesni da nas ona vodi ka sjedinjenju s Bogom."

Također je iskusio da se ništa ne događa slučajno."Čuda se događaju samo uz Božju volju".

Iako silno ljubi znanje, smatra najdubljim znanjem spoznaju da smo Božji. Odatle i čežnja za mirom u duši kao plodom sjedinjenja s Bogom.

"Najefikasniji put postizanja mira Božjeg jest... molitva, kontemplacija i meditacija u svetoj tišini."

Sve što govori, Ivan i živi... Preobilje znanja i duboka spoznaja Božje blizine, te volja i želja da dio svojih iskustava s PUTA DO VJERE, podijeli s nama.

Radujmo se Ivanovoj temi i jedni drugima!

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 25 Studeni 2013 19:09
  • Ocijeni sadržaj
    (1 Glasaj)
  • Pročitano 1525 puta

Notice: Undefined property: stdClass::$numOfComments in /home/kursiljo/public_html/templates/gk_startup/html/com_k2/templates/default/item.php on line 369

Napiši komentar

na vrh članka

Login