Menu

Ultreja s mladima u Svetom Martinu na Muri, 15. lipnja 2013.

Cjelodnevna Ultreja za mlade koji su prošli Kursiljo u proteklih pet godina, organizirana je u Sv. Martinu na Muri. Duhovnik i voditelj Kursilja Varaždinske biskupije, vlč. Stjepan Najman, predvodio je cjelokupan program zajedno sa suradnicima iz domaće biskupije i Zagrebačke nadbiskupije. Domaćin, župnik vlč. Ivan Herceg lijepo nas je ugostio i dočekao zajedno s kursiljistima svoje župe.


Nakon nagovora vlč. Stjepana o značajkama četvrtoga dana Kursilja i na što smo pozvani po završetku tečaja, uslijedila su svjedočanstva suradnika. Nikola Kontrec svjedočio je o svom životu s temom »U vrtlogu života«, Katarina Markić o temi »Dostojanstvo Božjeg djeteta«, Ana Mavrović o temi »Ljubav i čistoća«. Nakon svakog svjedočanstva slijedio je rad u skupinama te nezaobilazne igre: mali nogomet, skakanje u vreći, povlačenje konopa.
Program smo završili svetom misom i kratkim klanjanjem Isusu u Presvetom Oltarskom Sakramentu, samo za sudionike Ultreje, u župnoj crkvi sv. Martina biskupa.
Svi mladi koji su sudjelovali na Ultreji ovo ljeto dolaze na Krapanj.

Anika Sačić

Poslijednja izmjena danaSubota, 23 Studeni 2013 15:55
  • Ocijeni sadržaj
    (0 glasova)
  • Pročitano 1179 puta

Notice: Undefined property: stdClass::$numOfComments in /home/kursiljo/public_html/templates/gk_startup/html/com_k2/templates/default/item.php on line 369

Napiši komentar

na vrh članka

Login